Polygienebehandlade strumpor i vår- & sommarkollektion 2017 för THE NORTH FACE Japan

Publish date: 21 Mar 2017

Polygiene är ledande inom utveckling av teknologi för odör- och bakteriekontroll (huvudkontor i Malmö, Sverige, med Christian von Uthmann som VD). Polygiene växer med sina över hundra partners och varumärken runt om i världen. Under våren 2017 lanserar Goldwin’s THE NORTH FACE fem nya strumpprodukter som har behandlats med Polygieneteknologi.

Dessa Polygienebehandlade strumpor har utvecklats för att stoppa lukt och förhindra bakterietillväxt i strumpan i syfte att kunna erbjuda konsumenter produkter med en effektiv teknologi för lukt- och bakteriekontroll. Över 30% av THE NORTH FACE 2017 vår och sommar kollektion av strumpor är Polygienebehandlade och vidareutveckling av sortimentet med Polygienebehandlade produkter planeras framöver.

Polygienebehandling är en teknologi för lukt- och bakteriekontroll. Svett och transpiration har i grunden ingen doft, men fukt och höga temperaturer ökar mängden bakterier på tygets yta, vilket skapar oönskade dofter. Polygiene, som är baserat på återvunnet silversalt förhindrar oönskad lukt och stoppar tillväxt av bakterier. Behandlingen är permanent och funktionen bibehålls under plaggets hela livslängd och påverkas således inte av hur många gånger konsumenten tvättar plagget.

Dessa strumpor som nu lansers kan köpas i Goldwin:s webshop http://goldwinwebstore.jp/ samt via de japanska Goldwin/THE NORTH FACE-butikerna och i varuhus under våren 2017. Se nästa sida för detaljerad produktinformation.

THE NORTH FACE Product Outline

Försäljning börjar: Vår 2017
Tillverkas i Japan 
Viktigaste produktegenskaper:
Polygienebehandlade strumpor utvecklade för att stoppa oönskade dofter och förhindra bakterietillväxt på tyget i syfte att kunna erbjuda konsumenter produkter med effektiv luktkontroll.

Om THE NORTH FACE
Lanserades 1966 I San Francisco, Californien. Företaget har allt sedan dess etablerat sig som en av de mest förtroendeingivande sport- och fritidsvarumärkena I världen, ständigt utforskande I teknologins framkant. Varumärkets signaturprodukter inkluderar avancerade sovsäckar fyllda med gåsdun av hög kvalitet; Sierra Parkas, alla dunjackors original; och Oval Intention, världens första kupoltält. Dessa produkter är alla bevis på företagets obevekliga strävan efter kvalitet och prestanda. Japanska Goldwin innehar varumärkesrättigheterna för THE NORTH FACE i Japan och Sydkorea, och har ett strategiskt partnerskap med THE NORTH FACE Inc. (US) att utveckla varumärkets affärer i dessa länder.

WEBB: https://www.goldwin.co.jp/tnf/

För mer information om Goldwin besök http://www.goldwin.co.jp/en/corporate/info/ir 

Media & Press kontakt
Ms. Kaoru Hashizume
TEL:  03-6455-5820
e-mail: hashizume@candlewick.co.jp 

Om Polygiene 
Polygiene är världsledande leverantör av luktkontroll och Stay Fresh-lösningar för kläder, sportutrustning, mode och andra material med målet att användare ska känna sig fräscha. Företagets skandinaviska ursprung borgar för kvaliteten och det miljömässigt hållbara i dess produkter och tjänster. Över hundra internationella premiumvarumärken har valt att använda Polygiene Odor Control Technology i sina produkter. Bolaget grundades 2006 och är listat på Nasdaq First North i Stockholm. Remium Nordic AB är bolagets Certified Adviser. 

For more information, please contact:
Christian von Uthmann, CEO, Polygiene
Mobile: + 46 (0)70 319 77 21, e-mail: cvu@polygiene.com