Polygiene tar ett första steg in i segmentet skyddsutrustning och uniformskläder tillsammans med Propper.

Publish date: 7 Apr 2016

Det amerikanska företaget Propper annonserar att man nu levererar en ny kollektion av underställ med hög prestanda för användare med extremt höga krav såsom militär och räddningspersonal.

Genom Polygiene behandlingen i kombination med modern tillverkningsteknik, uppfyller Propper sitt åtagande att konstruera de bästa produkterna. Vi gör inte avkall på produktkvalitet i syfte att minska våra kostnader. Vi arbetar alltid för att bygga in mervärden i produkten” säger Joe Ruggeri Senior VP of Merchandising and Product Development på Propper.

Om Propper
Sedan man tecknade sitt första avtal med den amerikanska flottan år 1967 har Proppers ledstjärna alltid varit att skapa funktionell skyddsutrustning. Idag designer och tillverkar Propper skyddskläder och utrustning som skyddar militär, räddnings- och säkerhetspersonal i alla situationer.  För mer information, se propper.com

“Vi är glada att kunna annonsera att Propper nu har börjat marknadsföra en ny produktlinje med avancerade underställ behandlade med Polygiene. För oss är det ett viktigt första steg in i ett segment som bedöms ha en stor tillväxtpotential och det kommer att hjälpa oss att öka vår försäljning i andra närliggande segment såsom sport & outdoor och jakt & fiske” säger Christian von Uthmann, CEO för Polygiene.