Polygiene stärker sin ställning inom arbetskläder med order av luktfria skjortor till Belgiska Posten

Publish date: 17 Nov 2016

Belgian Post Group, bpost beställer nu luktfria arbetskläder till sina medarbetare. Polygienes odörbehandling ska få medarbetare på bpost att känna sig fräscha och trygga under hela arbetspasset i sina arbetskläder. De första Polygiene-behandlade luktfria pikéskjortorna till bpost planeras att levereras vid årsskiftet.

Bpost är Belgiens ledande leverantör av post- och logistiktjänster till, från och inom Belgien. Affären stärker Polygienes partnerskap med bpost samtidigt som den ytterligare flyttar fram Polygienes position på marknaden för arbetskläder.  

”Vi är väldigt stolta över samarbetet med Belgian Post Group, säger Christian von Uthmann, vd för Polygiene. Partnerskapet med bpost stärker definitivt vår närvaro i segmentet arbetskläder och ska ses i ljuset av att vi redan idag är en kontinuerlig leverantör av luktkontrollteknologi till Deutsche Post, DHL och Propper som gör högkvalitativa kläder för polisiär- och militär personal.”

Denna information är sådan information som Polygiene AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanståendes kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2016-11-17 kl. 08.55 CET.

För pressbilder och mer information besök www.polygiene.com/ir.