Polygiene Odor Crunch – ny produkt lanseras på ISPO i München, 3-6 februari

Publish date: 1 Feb 2019

Nya produkten Polygiene Odor Crunch kommer att presenteras på ISPO, världens största fackmässa för sportutrustning och sportkläder, som pågår 3-6 februari i München, Tyskland. Mats Georgson, PhD och CMO kommer att hålla i flera sessioner där han diskuterar disruptive technologies, hållbarhet och den nya produktlanseringen med media och sportindustrin.

Odor Crunch är Polygienes lösning på problemet med kläder som tar upp lukt från omgivningen – såsom lukter från matlagning, cigarettrök, fukt och mögel samt föroreningar. Odor Crunch partiklar eliminerar vardagslukter med hjälp av en process som är aktiv under hela produktens livscykel. Genom att addera Odor Crunch till den klassiska Polygiene-behandlingen, kommer både in- och utsidan av plagget att vara skyddat från lukter.

Niklas Brosnan, Marketing Manager för Polygiene säger, ”Vår nya kombinationsteknologi är aktiv mot lukt från svett och har även den nya funktionaliteten som tar hand om omgivande lukter – allt under devisen Polygiene Stays Fresh som är vårt löfte till slutkonsument. Polygienes mål är att ha de mest hållbara och effektiva teknologierna på marknaden, samtidigt som vi vill stå för ett hållbart, vattenbesparande och livscykelbaserat förhållningssätt som fungerar i vardagen.”

Polygiene på ISPO, 3-6 februari, Hall A2/Monter 220.

Dag 2 och dag 3 kl 10:30 – Mats Georgson, PhD och CMO bjuder på svensk FIKA och diskuterar disruptive technologies, hållbarhet och lanseringen av Polygiene Odor Crunch. Georgson kommer även att presentera på the CSR presented by ISPO dag 2 kl 15.30, rörande hållbarhet och ett livscykelinriktat förhållningssätt till kläder.