Polygiene förstärker ledningen med topprekrytering

Publish date: 31 May 2022

Polygiene Group genomför en topprekrytering av Frank Stevens i positionen som Chief Operating Officer i bolaget. Frank har en lång, gedigen karriär inom textilindustrin med över 30 års erfarenhet från branschen. Hans senaste position var som General Manager of Textiles för Sciessent LLC i USA, där han har arbetat i över 10 år.

Dessförinnan var Frank anställd hos Yorkshire Asia Pacific i Kina och Indonesien där han ledde bolagets Chemical and Dyeing business i över 13 länder i Asien. Rollen som COO är en ny och viktig position för att skapa skalbarhet och effektiva flöden under företagets fortsatta tillväxt.

”Med tanke på vår tillväxtresa framåt är rekryteringen av Frank ett strategiskt viktigt steg längs vägen. Jag är mycket stolt över att Polygiene lyckats attrahera en sådan tung och respekterad veteran inom branschen som Frank. Jag är övertygad om att Franks långa erfarenhet och spetskompetens kommer att addera ett stort värde till Polygiene Group”, säger Ulrika Björk, VD Polygiene Group.

“Jag är mycket glad och hedrad över att bli en del av Polygienes dynamiska team. Det finns en stor tillväxtpotential i marknaden, och med mina 33 år inom kemi- och textilbranschen ser jag fram emot att kunna bidra till Polygienes fortsatta framgång. Jag är övertygad om att praktisk problemlösning på fabriksnivå i kombination med starka och nära kundrelationer, är nyckeln för att kunna kapitalisera på alla tillväxtmöjligheter”, säger Frank Stevens. Han börjar sin anställning den första juni.

Presskontakt Polygiene
Ulrika Björk, CEO, ulrika.bjork@polygiene.com, +46 (0)70-921 12 75
Kristina Kruhsberg, pressansvarig, 
kristina.kruhsberg@polygiene.com, +46 (0)70-816 21 96

För pressbilder besök https://news.cision.com/se/?n=polygiene-ab

Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News:
http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/

Polygiene Group är världsledande inom antimikrobiella teknologier och lösningar för luktkontroll. Vi behandlar hårda ytor och textilier för att säkerställa att dina produkter är bättre skyddade och mer hygieniska, och att du känner dig fräsch och luktfri. Som ledande ingredient brand arbetar vi med över 500 globala premium-varumärken inom våra affärsområden Product Protection och Freshness. Vi har ett brett utbud av teknologier som adderar värde till våra kunders produkter och gör det möjligt för konsumenter att leva ett mer medvetet liv. Vi erbjuder lösningar och behandlingar för produkter med teknologierna BioMaster, VeriMaster, ScentMaster och MasterPiece, BioStatic och OdorCrunch. Polygiene är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. För mer information: www.polygiene.com

Erik Penser Bank AB är bolagets Certified Adviser, telefon: 08-463 83 00, e-mail: certifiedadviser@penser.se.