Nya partnern Inner Fashion och Polygiene lanserar underkläder och ansiktsmasker för Pierre Cardin och Valentino Rudy

Publish date: 26 Nov 2020

Polygiene presenterar sin nya partner Inner Fashion från Thailand, en välkänd producent och distributör av herrunderkläder från varumärkena Pierre Cardin och Valentino Rudy. Lanseringen kommer att innehålla flera modeller behandlade med Polygiene Stays Fresh teknologi med en årlig prognos på 300 000 produkter. Dessutom planeras en lansering av ansiktsmasker för Pierre Cardin med Polygiene ViralOff® i december.

Produkterna kommer att distribueras via ett antal ledande varuhus, cirka 60 shop-in-shop runt om i landet, samt på online-plattformar som Shopee, Lazada, JD Central och Wemall.”Vi vill ständigt utveckla våra produkter för att skapa värde för kunderna och få dem att känna att de får de fördelar och tjänster som utlovas. Vi fokuserar också på hållbarhet genom att försöka minska miljöpåverkan från plaggen. Och svaret på det är Polygiene!” säger Sureeporn Tawankanjana, VD, Inner Fashion.

”Våra Stays Fresh-lösningar har visat en stark tillväxt i Södra Asien och i Thailand, en marknad som vi nu öppnar upp. Vi ser Inner Fashion som ett långsiktigt partnerskap med ökande volymer, och de å sin sida ser fördelen med att använda både våra Stays Fresh-lösningar som passar underklädessegmentet mycket väl, liksom vår framgångsrika antimikrobiella teknik Polygiene ViralOff som passar perfekt för Pierre Cardins ansiktsmasker – alla produkter med fördelen att de även kommer att hålla längre”, avslutar Ulrika Björk, VD Polygiene.

För mer information: https://www.facebook.com/innerfashionoffice/

 

Presskontakt Polygiene: Ulrika Björk, ubj@polygiene.com, +46 70 921 12 75

Försäljningskontakt Polygiene för Thailand och Japan: Yuji Shimono, shimono@interworks.co.th

 

För pressbilder besök https://news.cision.com/se/?n=polygiene-ab

Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News:
http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/

 

Om Polygiene

Som världsledande inom luktkontroll och stays fresh-lösningar, vill vi förändra sättet vi ser på kläder – från förbrukningsvaror till hållbara produkter. Vi behandlar kläder, produkter för hemmet och textilier så att du ska kunna känna dig fräsch, tvätta mindre och låta plagg och produkter leva längre. Mer än 140 globala premiumvarumärken har valt att använda Polygienes varumärke med sina produkter. Polygiene är listat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. För mer information: www.polygiene.com. Erik Penser Bank AB är bolagets Certified Adviser, telefon: 08-463 83 00, e-mail: certifiedadviser@penser.se.