Ny försäljningsagent i Frankrike viktigt steg för Polygiene Group

Publish date: 30 Jun 2022

Polygiene, ledande ingredient brand för antimikrobiell teknologi och odor control (https://polygiene.com/), fortsätter att utöka sin närvaro i Centraleuropa. Från och med första juli kommer Jean Charles Marchionni, specialist inom sport och outdoor, att börja som ny agent för Polygiene Group.

Marchionni kommer att vara lokal kontakt för hela den franska marknaden. Det är ett logiskt steg för att möta en ökad efterfrågan på teknologin och ytterligare stärka företagets ledande position.

Haymo Strubel, VP EMEA kommenterar: “Frankrike är en mycket viktig marknad med stor potential för oss och under de senaste månaderna har vi vunnit några betydande kunder där inom ett antal segment. Vi ser även många utvecklingsmöjligheter fortsättningsvis och är mycket glada över att Jean Charles Marchionni kommer till Polygiene.”

”Jean Charles Marchionni har arbetat i den franska sport- och outdoorindustrin i mer än 25 år och har med sig ett väldigt brett nätverk inom branschen och handeln, men också på föreningssidan. I sin roll som representant för det internationella sportnätverket ISPO och som arrangör av de franska testevenemangen som utförs i branschen, är han i ständigt utbyte med sport- och outdoorindustrin och är därför idealisk som representant för Polygiene framöver”, tillägger Markus Hefter, Commercial Director EMEA.

Förutom sport- och outdoormarknaden är Polygiene Group också verksamt inom bland annat mode och livsstil, textilier för hem, publika transporter, sjukvård samt förpackningar, bland annat.

Presskontakt
Haymo Strubel, VP EMEA, haymo.strubel@polygiene.com
Markus Hefter, Commercial Director EMEA, markus.hefter@polygiene.com
Kristina Kruhsberg, pressansvarig, kristina.kruhsberg@polygiene.com, 070-816 21 96

För pressbilder besök https://news.cision.com/se/?n=polygiene-ab

Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News:
http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/

Polygiene Group är världsledande inom antimikrobiella teknologier och lösningar för luktkontroll. Vi behandlar hårda ytor och textilier för att säkerställa att dina produkter är bättre skyddade och mer hygieniska, och att du känner dig fräsch och luktfri. Som ledande ingredient brand arbetar vi med över 500 globala premium-varumärken inom våra affärsområden Product Protection och Freshness. Vi har ett brett utbud av teknologier som adderar värde till våra kunders produkter och gör det möjligt för konsumenter att leva ett mer medvetet liv. Vi erbjuder lösningar och behandlingar för produkter med teknologierna BioMaster, VeriMaster, ScentMaster och MasterPiece, BioStatic och OdorCrunch. Polygiene är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. För mer information: www.polygiene.com

Erik Penser Bank AB är bolagets Certified Adviser, telefon: 08-463 83 00, e-mail: certifiedadviser@penser.se.