Ny CMO till Polygiene

Publish date: 13 Sep 2021

Polygiene® har precis utnämnt Sean Tindale till ny Chief Marketing Officer för Polygiene Group. Han har en lång karriär inom marknadsföring och hans senaste anställning var på Bestseller-koncernen som Global Marketing Director för Vero Moda. Dessförinnan i rollen som Senior Global Marketing Manager på skoföretaget ECCO, en av många roller han haft inom företaget. Han börjar på Polygiene i slutet av september och kommer att vara placerad på huvudkontoret i Malmö som ansvarig för marknadsföring och varumärke inom Polygiene-koncernen, inklusive varumärkena Polygiene och Biomaster.

“Att bli del av Polygiene-teamet har för mig handlat om kemi, både på person- och produktnivå. Det är inte ofta du får möjlighet att vara del av ett så starkt team och samtidigt arbeta på ett företag med produkter och en vision som ligger helt i linje med dina personliga värderingar.

Efter att ha tillbringat de senaste åtta åren inom skor och mode, känns Polygienes erbjudande som ett helt logiskt steg för att kunna hjälpa flera industrier att gå från förbrukningsvaror till hållbara produkter, något som världen behöver nu, mer än någonsin. Jag ser verkligen fram emot att vara en del av Polygiene Group och hjälpa befintliga och nya partners och konsumenter att förstå hur vi kan förändra sättet att se på produkter,” säger Sean Tindale.

“Vi är mycket glada över att få in Sean och hans positiva energi och drivkraft i teamet. Med en gedigen erfarenhet av marknadsföring och varumärkesbyggnad kommer han att vara en viktig tillgång i vår resa framåt”, säger Ulrika Björk.

Presskontakt Polygiene
Ulrika Björk, CEO, ulrika.bjork@polygiene.com+46 (0)70-921 12 75
Kristina Kruhsberg, pressansvarig, 
kristina.kruhsberg@polygiene.com+46 (0)70-816 21 96

För pressbilder besök https://news.cision.com/se/?n=polygiene-ab

Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News:
http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/

 

Om Polygiene

 Som världsledande inom stays fresh-lösningar, vill vi förändra sättet vi ser på produkter – från förbrukningsvaror till hållbara lösningar. Vi behandlar kläder, accessoarer, produkter för hemmet och textilier så att du kan känna dig fräsch, tvätta mindre och låta plagg och produkter leva längre. Mer än 200 globala premiumvarumärken har valt att använda Polygienes varumärke på sina produkter. Med det helägda dotterbolaget Addmaster Holdings Limited, har vi nu möjlighet att erbjuda lösningar för både mjuka och hårda ytor. Polygiene är listat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. För mer information: www.polygiene.com.

Erik Penser Bank AB är bolagets Certified Adviser, telefon: 08-463 83 00, e-mail: certifiedadviser@penser.se.