Addmaster återgår till sitt ursprung – ett strategiskt beslut för att stärka ledarskapet inom anti-mikrobiell teknologi

Publish date: 18 Jan 2024

Mot bakgrund av omfattande feedback tillkännager Addmaster, en pionjär inom anti-mikrobiell teknologi och en del av Polygiene Group, ett viktigt strategiskt beslut. Från och med 18 januari återgår bolaget till sitt ursprungliga varumärke ‘Addmaster’, för att ytterligare stärka sin position som en ledande aktör på marknaden. I samband med detta har företaget lanserat en ny fristående hemsida som kommer bli en värdefull tillgång för både nya och befintliga kunder.

Detta strategiska beslut är motiverat av det erkännande och värde som Addmasters ansedda produkter, speciellt Biomaster, historiskt har uppnått på marknaden. Addmaster kommer fortsatt vara en integrerad del av Polygiene Group men sälj- och marknadsfokus kommer hanteras separat. Med den nya uppdelningen kommer Addmaster kunna stärka sin identitet och sitt varumärke – som är synonymt med förstklassiga produkter och service inom anti-mikrobiell teknologi för hårda ytor.

Att återinföra Addmaster-varumärket är en hyllning till företagets stolta arv. Addmaster representerar integritet, innovation och kvalitet – fundamentala principer som har varit centrala för dess framgång och som fortsättningsvis kommer att vara vägledande för framtiden.

“Vi är övertygade om att detta strategiska initiativ inte bara kommer att stärka vår identitet, utan även fördjupa vår relation med våra högt värderade kunder,” förklarar Ulrika Björk, VD Polygiene Group. “I samband med denna positiva förändring, vill vi försäkra våra kunder om att kvaliteten på våra produkter, tjänster och kundsupport består. Vi jobbar hårt för att erbjuda en smidig kundupplevelse och säkerställa att kundernas interaktion med oss fortsätter att vara av högsta klass.”, avslutar Björk.

Addmaster är stolt över sitt omfattande arv av att tillhandahålla framstående anti-mikrobiella lösningar till ett brett spektrum av industrier. Beslutet att återinföra det ursprungliga varumärket är i linje med ett förnyat åtagande till innovation och produkter av högsta tekniska kvalitet.

Addmaster står redo att bibehålla sin roll som ledande inom utvecklingen av antimikrobiell teknologi. Företaget kommer hängivet att ligga i framkant av industri-trender, utveckla innovativa lösningar och upprätthålla de högsta kvalitetsstandarderna. Detta initiativ representerar inte bara en återgång till sitt ursprung, utan också ett steg mot en spännande framtid av fortsatt tillväxt och nyskapande.